Translate I Käännä

torstai 28. helmikuuta 2013

Fishifishi and coral

Today i was hunting sharks and turles. So the whole day snorkelling :)



Good sides of the day

1. It was raining heavily when i had my bfast but it ended just before we left and it didnt rain at all the rest of the day

2. I like mysli now-a-days! it was so good at bfast with fresh fruits and yoghurt. important part of the day ;)

3. our group was small and our guide was very nice (a girl from USA)

4. snorkelling was so much fun! i saw sow many different fishes and beautiful coral

5. fourth one again because it was so nice! i saw at least some barracudas, parrot fishes (really cool which have all neon colors) and butterfly fishes

6. we stopped to one small island which was one of the prettiest i have ever seen. And i took a really nice cocktail in there because even though i am not a cocktail-lover, it definately was a place where one should take one ;)



Bad sides of the day

1. i burned badly again. This time from lower back side. And i knew this would happen because it has happened years ago because apparently i snorkle my butt over the sea level :D buut positive thinking. Luckily i managef to loose my skin and heal from the front sode so now i can sleep on my tummy!

2 and the second and the last was that i didnt get any company to go party with because there were only couples an me an one very shy young american girl. But again being positive -they saod that this is the busiest time in Koh Tao because everyone comes here after full moon party. Now i am off to see the sunset and to buy some after sun lotion :) ps. i am sorry about even more frequent spelling mistakes, i dont have any kind of autocorrect and if i would for example all capital letters this would take hours



------------

Tänään jahtasin haikaloja ja kilpikonnia, eli olin snorklaamassa koko päivän :)

Päivän plussat

1. aamulla satoi mutta sade lakkasi juuri ennen kuin lähdimme liikkeelle. Eikä loppupäivänä sateesta ollut enää tietoakaan!

2. tykkään nykyään myslistä! aamupalalla söin niin hyvää mysliä jugurtilla ja tuoreilla hedelmillä. Tämöä oli yksi päivän tärkeistä hetkistä ;)

3. meillä oli pieni ryhmä ja kiva nuori naisopas jenkeistä

4. snorklaaminen oli niin kivaa! näin paljon paljon kaloha ja kaunista korallia. Pysähdyttiin kolmeen eri paikkaan snorklaamaan.

5. sama kuin nelonen uudestaan! oli niin jännää nähdä värikkäitä kaloja ja uida niiden joukossa. Näin ainakin barracudia, jonkin näköisiä papukaijakaloja (ne oli mageita kaikissa neonväreissä) ja perhoskaloja. En ihan tiedä nimiä englanniksi saati sitten suomeksi.

6. vierailtiin pikkusaarella joka oli yksi näteimmistä ikinä! En ole erityisemmin cocktailejen ystävä mutta se oli todella sellainen paikka jossa kuuluu ottaa kaunis drinksu :)



Päivän miinukset

1. paloin taas pahasti (äiti, lisäsin rasvaa vaikka kuinka monta kertaa!) Tiesin että näin käy koska sama kävi vuosia sitten snorklatessa. Jostain syystä tykkään snorklata peppu pinnan yläpuolella :D Noh, hyvä puoli on se, että ehdin jo luoda nahkani etupuolelta ja niin parantua joten nyt voin sitten vuorostaan nukkua mahallani :D

2. en tutustunut keneenkään niin hyvin että olisi voinut lähyeä yhdessä juhlimaan. Tosin kaikli muut oli siellä parisuhdelomalla paitsi yksi tyttä joka oli tosi ujo ja nuori eli ei ehkä aivan biletyskohdeeyhmää :) mutta taas optimistisia kun ollaan nii kuulin että nyt pitäisi olla vilkkainta Koh Taolla koska Full moon partyt ovat ohi ja porukka valuu naapurisaareta tänne.

Nyt lähden katsomaan auringonlaskua ja ostamaan jotain tököttiä auringonpolttamiin :) ps. pahoittelen lukuisia kirjoitusvirheitä, puhelimessa ei ole minkäänlaista kirjoitusapua ja jos löisin kaikki isot kirjaimet tulisi hommasta monituntinen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti