Translate I Käännä

maanantai 18. helmikuuta 2013

Välietappina Hoi An

Ah, nyt on rentouduttu. Nyt alkaa vasta tuntumaan että saa kiinni tästä matkustamisesta ja on toipunut siitä järkytyksestä että onkin yhtäkkiä Aasian perukoilla :)

Duunissa riisipellolla / Working in a rice field
Matka junassa oli täynnä kaaosta, ihan normaalisti. Hyteissä oli kuusi numeroa, mutta vain neljä sänkyä. Kuinkas muutenkaan :D ja sitä sitten selviteltiin, tai paikalliset selvitti ja minä istuin aina siihen mihin käskettiin. Eivät muuten puhuneet englantia. Loppujen lopuksi jaoin sängyn, joka ei muuten ollut minun, jonkun paikallisen pojan kanssa. Vähän sitä siinä ihmeteltiin puolin ja toisin mutta täällä ei ole tapana protestoida niin tyydyttiin kohtaloomme. Danangissa olin edelleen allerginen takseille ja otin tällä kertaa vähän isomman 2-pyoräsen alle ja sen kyydissä huristelin onnellisena Hoi Aniin.

Hoi An on ollut eräänlainen hengähdys ja tosiaan nyt on vasta tajunnut mitä se merkitsee olla täällä ja reissussa yksin. Olen tavannut täällä muutamia uusia tuttavuuksia ja käynyt rannalla, pyoräillyt ympäriinsä ja katsellut kaupungin upeita vanhoja rakennuksia ja temppeleitä. Niin ja tuli käytyä myos hommissa riisipellolla ;) Täällä sain myos ensimmäistä kertaa todella hyvää ruokaa!

Nyt reissu jatkuu kohti Hanoita, 16 tuntia bussissa. Herkkua! Halauksia kaikille, ja hyvää käärmeen vuotta ja myohastynyttä ystävänpäivää!

Chúc mừng năm mới 2013
Now I am relaxed! Hoi An was a really nice stop for relaxing and just figuring out that I am really here and think what it means to me.

The train trip was a chaos, nothing new :) The sleeping wagons had six numbers but only four beds. Locals were sorting it out and just put me to sit on a bed after another. Noone spoke english. But I wasn't too stressed, at least I was in the train. After all I ended up sharing a bed, which wasn't mine that I know, with one local guy. Well we were both a bit surprised and I saw him trying to figure out what to do but in the end we had no choise than just share the bed as it does nothing good to protest in Vietnam.

In Hoi An I have been on the beach, cycling on a country side and eaten really well! Now I have gotten good vietnamese food :) And I worked in a rice field ;) But now I have to run to the bus to continue my trip to Hanoi. Happy year of a snake 2013!

Hoi An 
Hoi An

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti